Yüksekokulumuza Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimiz İçin Bilgiler

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- ÖSYS Sonuç Belgesi (http://oss.osym.gov.tr adresinden alınacak)

2- T.C. Kimlik No beyanı veya  T.C.Kimlik No yazılı nüfus cüzdanı fotokopisi

3- Lise Diploması Aslı (Henüz alınmadı ise yeni tarihli mezuniyet belgesi)

4- Askerlik Belgesi (29 yaşından büyük erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak olup, 29 yaşından küçük erkek adaylardan  bu belge istenmeyecektir.)

5- 12 adet 4.5x6 ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş, önden görüntülü, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

6- Sağlık Raporu (tam teşekküllü hastaneden alınmış heyet raporu)

7. Öğrenci Bilgi ve Kayıt Bilgi Formu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Web sayfasından doldurularak çıktısı alınacak

2014-2015 Kayıt Yerleri ve Tarihleri : Fethiye Sağlık Yüksekokulu-Öğrenci İşleri  / 01-05 Eylül 2014 tarihleri arası

Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptırmak için Otogara gelen öğrencilerimiz için Otogar-Yüksekokul arası ring yapılacaktır.

Fethiye Sağlık Yüksekokulu bilgi için telefon numaraları: 0252 211 1332 – 5534 - 1326

2014-2015 Kayıt Kılavuzu için (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Duyurular yeni kayıt yaptıracaklar için bilgiler sayfasında)

Öğrenci Numarası Sorgulama : (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi web sayfası duyurulardan yeni kayıt yaptıracaklar için bilgiler sayfasında)

Öğrenci Bilgi ve Kayıt Formu (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi web sayfasından doldurulacak: Duyurulardan yeni kayıt yaptıracaklar için bilgiler sayfasında)