Büyük Öğrencilerden Küçüklerine 23 Nisan Armağanı

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğrencileri, Bozyer Şehit Ali Galip Met İlkokulu Öğrencilerinin 23 Nisan Coşkusuna çeşitli hediyeler ve etkinlikler ile katkıda bulundular.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur’un da katıldığı etkinlik, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gonca Karayağız Muslu, Öğr. Gör. Arzu Kıvrak, Öğr. Gör. Elvan Şaşmaz Türkmen ve Zeliha Aktaş, Aslıhan Bozkurt, Sema Eda Saraç, Cemile Ayvalı’nın koordinasyonu ve Fakültemizden Öğretim Elemanları ve İdari Personel, Bozyer İlkokulu Öğrencilerinin Ailelerinin de katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz; Fethiye Esnafının ve Fakültemiz Öğretim Elemanlarının katkılarıyla İlkokullu kardeşlerine hediyeler vererek, Yüz Boyama, Halat Çekme Yarışı, Yumurta  Yarışı, Pinyata, Bowling, Elma Yeme Yarışması, Balon Oyunu, Yetenek Sizsiniz ve Sandalye Kapma Yarışması gibi etkinlikler ile bayram kutlamalarına neşe kattılar.

Etklik Fotoğrafları

Basında ve Sosyal Medyada Etkinlik Haberleri:

www.fethiyehaber.com

www.muglaturk.com