Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi 14. Mezuniyet Töreni

FETHİYE SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

MESLEKİ YEMİN VE MEZUNİYET TÖRENİ

14. dönem mezunlarını veren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden bu yıla kadar toplam 1350 hemşire mezun olmuştur. Mezunlarımız çeşitli kurumlarda sağlık bakım profesyoneli olarak hizmet vermektedir.

13 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşen Muğla Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi “Mesleki Yemin ve Mezuniyet Töreni” ile 180 yeni hemşire Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunları arasına katılmıştır.

Düzenlenen törene, Fethiye Kaymakamı Muzaffer ŞAHİNER, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça EKER, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakiye UĞUR,  Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Cemil Emre SÜEL, İlçe Jandarma Komutanı Jan.Binbaşı Rüştü ŞEN, İlçemiz kurum yöneticileri ile üniversitemiz birim yöneticileri ve öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mesleki Yemin ve Mezuniyet Töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, mezun öğrenciler adına Hemşirelik Bölüm Birincisi Zelal AYDIN, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gonca KARAYAĞIZ MUSLU,  Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül YUR, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Bakiye UĞUR, günün anlam ve önemini belirten tören konuşmalarını yaptılar. Dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından diploma ve plaketlerinin verilmesi, dönem birincisi tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakılmasın ardından, mezun öğrencilere diplomaları verildi. Katılımcıların şahitliğinde, mezun öğrencilerimiz Hemşirelik yeminini ettiler. Mezuniyet töreni, yağan yağmur nedeniyle fakülte binasına alınan misafirler eşliğinde öğrencilerin kep atmaları ve yapılan ikamlar ile sona erdi.

Tören Fotoğrafları:

Son Güncelleme Tarihi : 09.08.2019 16:31:13 Okunma Sayısı : 31