Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni

30 EKİM 2018
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü  Sayın Prof.Dr. Hüseyin ÇİÇEK'in, aynı gün gerçekleştirilen Fethiye 2018-2019 Akademik Yılı Açılışı ile Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beyaz Önlük Giyme  törenlerinin anlam ve önemini anlatan konuşmaları, Şef Öğr. Gör. Özlem ASLAN yönetimindeki Çok Sesli Koro Dinletisi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Fethiye ilçe protokolünün bu yıl ilk defa öğrenci alan Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine  önlük giydirmeleri ve tören sonrasında Fakültemiz akademik ve idari personelinin  Aşure İkramı ve Kızılay'ın ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Kumanya dağıtımı ile gerçekleştirilmiştir.

Tören Fotoğrafları:

Son Güncelleme Tarihi : 12.12.2018 14:28:03 Okunma Sayısı : 171