Fethiye'de 12. Kariyer Günleri Etkinliği Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü olarak bu yıl 12. si düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği “HEMŞİRELER HER ALANDA ÖNEMLİ BİR SES" teması ile 16 Mayıs 2019 tarihinde “Hemşirelikte Kariyer Seçenekleri” paneli Dr. Öğr. Üyesi Pınar ÇİÇEKOĞLU moderatörlüğünde, Düzce Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Dilek DEMİREZEN, Klinik Hemşire Anıl ARSLAN ve Klinik Hemşire Caner DİNÇER’in katılımları ile gerçekleşmiştir.

Kariyer günleri iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler ile yeni mezunların, iş dünyasını tanımalarını sağlamaktadır. Kariyer Günleri, gerek özel sektör gerek kamu sektöründeki kurumlar ile öğrenciler arasında bire bir ve doğru bir iletişim ortamı oluştururken, katılan kurumlar da ihtiyaçları olan nitelikte elemanlara yerinde ulaşma olanağı yakalamaktadır.

Mezun-Sektör Buluşması: Acıbadem Hastanesi

Öğrencilerimiz tarafından Müzik Dinletisi sunuldu.

12. Kariyer Günleri Etkinliği Fotoğrafları:

Basında 12. Kariyer Günleri Haberi

Son Güncelleme Tarihi : 18.06.2019 13:46:56 Okunma Sayısı : 157