Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Törenle Başladı

Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünce her yıl düzenlenmekte olan Hemşirelik Haftası etkinlikleri; 13 Mayıs Pazartesi Günü saat:10:00’da Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtına çelenk koyma programı ile başladı.

Atatürk anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar ÇİÇEKOĞLU ve Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül YUR konuşmalarını yaptılar.

Törenler Fakültemizin yanı sıra, Fethiye Devlet Hastanesi, Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Özel Letoon Hastanesi, Fethiye Mesleki Eğitim Teknik Anadolu Lisesi, Özel Sena Sağlık Meslek Lisesi’nin katılımları ile gerçekleştirildi.

Basında Tören Haberleri

www.beskazagazetesi.com