Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma Stratejileri Çalıştayı Gerçekleştirildi

Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma Stratejileri Çalıştayı

Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde;  “Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Korunma Stratejileri Çalıştayı” Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin M.T.A.L’ de, 9 Mayıs2018 günü yapıldı.

Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN ile Prof. Dr. Yıldırım Beyatlı DOĞAN’ın konuşmacı olarak katıldığı çalıştaya Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül YUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk KAYA, Şube Müdürleri, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Rehber Öğretmenler, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri katıldı.

Basında ve ilgili kurum Web sayfasında yayınlanan haberler:

Madde Bağımlılığı İle İlgili Çalıştay Düzenlendi – fethiyehaber.com – 13.05.2018
Madde Bağımlılığı İle Mücadele ve Korunma Stratejileri Çalıştayı – fethiye.meb.gov.tr – 11.05.2018
Madde Bağımlılığı İle İlgili Çalıştay Düzenlendi – Beşkaza – 10.05.2018
Madde Bağımlılığı İle Mücadele Çalıştayı Gerçekleştirildi – Gerçek Fethiye – 10.05.2018

Çalıştay Fotoğrafları:

Son Güncelleme Tarihi : 28.05.2018 11:26:07 Okunma Sayısı : 82