Panel - Engelliler ve Ailelerinde Dengeli Beslenme, Engellilerin Sosyal Yaşama Katılımları

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle, Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Fethiye Belediyesi ve Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği işbirliğiyle 24 Kasım 2019 tarihinde Fethiye İşletme Fakültesi Umut Ertürk Konferans Salonunda “Engelliler ve Ailelerinde Dengeli Beslenme, Engellilerin Sosyal Yaşama Katılımları” konulu panel; Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatmagül YUR Moderatörlüğünde,  Dt. Selin CANEL, Uzm.Dyt. Fatma KOCAMAN, Uzm.Fzt. Gökçe KOÇ ve Özel Eğitim Öğretmeni Mesut GÜLEROĞLU’nun sunumlarıyla gerçekleştirildi. Program sonunda Katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Panel Fotoğrafları:

Son Güncelleme Tarihi : 02.12.2019 20:40 Okunma Sayısı : 31