Panel - Herkes İçin Sağlıkta Hemşireler Öncü Bir Ses

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü tarafından Hemşirelik Haftası etkinlikleri kapsamında  ‘Herkes İçin Sağlıkta Hemşireler Öncü Bir Ses’ temalı panel gerçekleştirildi.

13  Mayıs 2019 Pazartesi saat:14:00 te Fethiye Özer OLGUN Kültür Merkezi Konferans Salonunda Dekanımız Prof. Dr. Fatmagül YUR’ un açılış konuşmaları konuşmasıyla başlayan panel, Hemşirelik Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Pınar ÇİÇEKOĞLU’nun moderatörlüğünde ve Panelistler;

‘Primer Hemşirelik’ Fatma BALABAN, Fethiye 3 nolu ASM, Hemşire

‘Sekonder Hemşirelik’ Eylem Bahar ERGUN KOÇ, Fethiye Devlet Hastanesi, Hemşire

‘Tersiyer Hemşirelik’ Aysel ŞAHİN, Fethiye Huzurevi Müdür Yardımcısı, Hemşire

‘Özelleşmiş Alan Hemşireliği’ Dilek SUNMAZ, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu İzmir Grup Başkanlığı, Dr. Hemşire

‘Eğitim Hemşireliği’ Hatice GÜLHAN, Fethiye Devlet Hastanesi, Uzman Hemşire

sunumlarıyla gerçekleştirildi.

Panelistlerimizin katılımı ile öğrencilerimize yol gösterilmiş ve bilgi verilmiş; Hemşireliğin her alanda gerçekten bir ses olduğu ortaya konulmuştur.

Panel bitiminde Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül YUR ve Fethiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar DOYUK panelistlerimize teşekkür belgelerini verdiler.

Basında Panel Haberleri:

www.beskazagazetesi.com